Общи Условия

Моля, запознайте се с политиката  за поверителност по отношение на престоя ви в онлайн дрогерия https://alformed.com  и ползването на услугите и съдържанието предлагани в него. Моля, обърнете внимание, че ние си запазваме правото да актуализираме тази декларация за поверителност.Искаме да знаете, че ние уважаваме вашите лични данни. В крайна сметка, ние сме в бизнеса на доверие и съхраняваме вашата лична информация като поверителна и защитена срещу неразрешено разкриване и това е много важно за нас.

Настоящата информация за защитата на данни се прилага изключително за Интернет сайтa https://alformed.com. Ние  използваме данните, събрани или предоставени от посетителите на нашия Интернет сайт съгласно действащите  разпоредби относно поверителността на личните данни.

 

Събиране и обработка на лични данни

 

Когато посещавате нашия Интернет сайт, сървърa ни  записва и анализира техническите данни за вашия достъп като например вашият IP адрес, предоставен от вашия Интернет доставчик, информация за Интернет браузъра, който използвате и от който ни посещавате, включително датата и часа на всяко посещение. Тези данни остават анонимни и не могат да бъдат свързани с конкретно лице. Ние използваме тези данни за да анализираме кои секции от сайта ни представляват най-голям интерес за Вас с цел да подобрим съдържанието и да направим нашия Интернет сайт по-добър, както и да установим всякакви технически проблеми във възможно най-кратък срок.

Можете да използвате повечето от нашите уеб-страници без да ни предоставяте лични данни, различни от горепосочените. Едновременно с това ние Ви предоставяме и възможността да се регистрирате в нашия Сайт, което ще Ви улесни в използването на Сайта. Лични данни за Вас ще бъдат събрани ако доброволно  изберете да се регистрирате в https://alformed.com, да ни изпратите запитване или да направите поръчка за закупуване на стока от нашия Сайт.

 

Използване на лични данни и пренос на данни до трети лица

 

Ние използваме предоставените от Вас лични данни ако това е абсолютно необходимо и единствено ако същите се предоставят от вас доброволно и преднамерено, например за обработка на Вашите поръчки, за отговор на Вашите запитвания,  Ние можем да събираме, обработваме и използваме лични данни обаче и в случаите,когато това е необходимо за защитата на обществени интереси и сме били надлежно призовани от съответните органи да предоставим тези данни. В случай, че направите поръчка за закупуване на стоки през Нашия Сайт, Ние предаваме вашите лични данни на куриери участващи в обработката на вашата поръчка, единствено до изискваната степен. Във всички останали случаи, Ние не предоставяме вашите лични данни на трети лица без изричното Ви съгласие и преди всичко  не ги предоставяме на разположение под каквато и да било форма.

 

1. Цел на Общите условия.

 

1.1 Настоящите условия имат за цел да регулират отношенията между сайта и клиентите на фирменият каталог на alformed.com, както и нашите взаимни права и задължения. Ако вземете решение да пазарувате от този интернет магазин е желателно да се съгласите с общите условия за ползване.

1.2 Посещавайки сайта Alformed.com вие се съгласявате да спазвате следните „Условия за ползване“. Ако не желаете да спазвате „Условията за ползване“, моля не използвайте този сайт.

1.3 Сайтът Alformed.com е собственост на Алформед ЕООД.

1.4 Цените на всички артикули в сайта Alformed.com се калкулират единствено в български левове.

 

2.Как се осъществява доставката и плащането?

 

2.1 Доставката се осъществява чрез куриер в рамките на 1-3 работни дни. Куриерската фирма с която работим е Спиди, взависимост от мястото за доставка.

2.2 Плащането се осъществява чрез наложен платеж при получаването на пратката.

2.3 Всички продукти могат да се поръчат и на телефона:

 

тел.:+359 899439898

 

2.4 Условията за доставка и заплащане са същите както при поръчката през сайта.

2.5 Минаха няколко дена, а още не съм получил/получила пратката, защо?
При подобни проблеми, незабавно се свържете с нас! Ние ще предприемем необходимите мерки за да решим проблема.

2.6 Каква е цената на доставката?

Когато поръчката е на стойност над 100 лева доставката на продуктите е безплатна и вие заплащате единствено стойността на продуктите.

 

3. Условия за предоставяне на лични данни.

 

3.1 Регистрирайки се в сайта Alformed.com, клиентът трябва да предостави част от личните си данни, необходими за изпълнение на поръчката.

3.2 Данните , които клиента предоставя на Alformed.com: име, град, адрес, телефон и електронна поща.

3.3 Алформед ЕООД няма за цел да иска данни, които са защитени от Закона за Защита на Личните Данни. Alformed.com поема задължението, че предоставените лични данни, няма да бъдат публично обявявани или предоставяни на трети лица. Алформед ЕООД гарантира, че личните контакти на клиентите няма да бъдат използвани за злоупотреба или нежелани съобщения, които са извън дейността на търговеца. Алформед ЕООД носи отговорност пред закона за използване на личната информация на своите клиенти.

3.4 Потребителите не са длъжни да предоставят лична информация, но в такъв случай при поръчки от дистанционни разстояние, Alformed.com не сключва договор с потребителя и не носи отговорност за неустойки.

 

4. Условия за отказ на поръчка.

 

4.1 Всеки клиент на Alformed.com има право да откаже изпратена поръчка в следните случаи:

A. Сгрешен наложен платеж.

Б. Ако потребителя получи различни, или не е получил всички поръчани продукти.

В. Ако потребителя получи продукти с дефекти, изтекъл срок на годност или отворена опаковка.

4.2 Клиента няма право да се откаже от поръчката в следните случаи:

А. Ако е потвърдил поръчката и не съществува нито един от посочените в  4.1 случаи.

Б. Ако потребителя сам е сгрешил избора на поръчаните продукти.

В. Ако единствената причина за отказа е недоволството на клиента от положителните ефекти на продукта.

Г. При появата на негативни ефекти от продукта, при условие, че са предизвикани от една от съставките и потребителя знае за непоносимостта си към нея или ако изрично е посочено консултирането с лекар и проявата на симптомите в противопоказанията , но потребителя е действал по свое усмотрение.

4.3 Връщането на поръчка може да се осъществи само, ако изпратените продуктите се върнат в добър търговски вид.

4.4 Ако отказът е по вина на Alformed.com,  разходите за връщане на поръчката се поемат от продавача.

4.5 Ако отказа е по вина на потребителя, и  Alformed.com е дал съгласието си , разходите са за сметка на купувача.

4.6 Всеки един отказ от поръчка може да се осъществи по телефона или чрез форма за контакт.

4.7 Отказ на поръчка може да се осъществи в рамките на месец от получаването на продуктите.

5. Условия за връщане на закупена стока.

5.1 Важат правилата от точка  4.1 до точка 4.7

 

6. Условия на замяна на поръчана от клиента стока.

 

6.2 Важат правилата от точка  4.1 до точка 4.7

 

7.  Невъзможност търговецът да достави стоката.

 

7.1 Alformed.com не носи отговорност и не дължи неустойки при изчерпването на количествата на даден продукт.

 

8. Издаване на Касов Бон.

 

8.1 Alformed.com има за цел да спазва финансовите закони на Република България и се задължава да издава касов бон за стойността на поръчаните продукти.

8.2 При неналичието на касов бон в изпратена поръчка, може да изисквате такъв.

8.3 На касовата бележка са предоставени всички данни за юридическото лице Алформед ЕООД.

 

9. Предоставяне услуги и стока от Alformed.com.

 

9.1 Alformed.com предоставя на своите клиенти медицински и ортопедични стоки.

9.3 Alformed.com за момента не предлага и не осъществява доставки към лица, които имат качеството потребител по ЗЗП за следните категории стоки:

•    Лекарства и хомеопатични продукти;

Всички продукти, които онлайн магазин Alformed.com предлага трябва да се използват по ЛЕКАРСКО ПРЕДПИСАНИЕ!

 

10. Задължения на Алформед ЕООД относно предоставянето на информация на купувача.

 

10.1 Alformed.com се задължава да предостави на потребителя, преди придобиването на стоката или ползването на услугата, подходяща информация, позволяваща му да направи своя избор, която включва:

A. всички характеристики на стоката или услугата, които трябва да бъдат известни на потребителя, включително състава, опаковката, както и инструкция за ползване, комплектовка и поддържане;

Б. цена, количество, начин на плащане и други договорни условия;

В. наличие на стоката или услугата;

Г. опасностите, свързани с обичайната употреба, ползване или поддръжка на стоката или услугата;

Д. условията за употреба на стоката или услугата; влиянието, което тя оказва върху други стоки и услуги при евентуална съвместна употреба или ползване;

Е. срок на годност.

 

11. Отговорност при неправилна употреба на продукти.

 

11.1 Alformed.com не носи отговорност за психически или физически вреди настъпили след употреба на продуктите продавани в сайта. Преди употреба задължително се консултирайте с лекар или специалист относно начина на ползване на продуктите.

11.3 Бременни жени , кърмящи майки и деца под 18 години задължително да се консултират с лекар или специалист преди да употребяват предлаганите продукти. Alformed.com не носи отговорност за психически или физически вреди настъпили след употреба на продуктите.

11.4 Ако приемате лекарства или страдате от заболяване задължително се консултирайте с лекар  или специалист преди да ползвате предлаганите продукти Alformed.com не носи отговорност за психически или физически вреди настъпили след употреба на продуктите.

11.5 Информацията на Alformed.com има информативен характер и по никакъв начин не следва да влияе на избора и начина на ползване на продуктите. Използвайте информацията на сайта само на ваша отговорност.

 

12. Авторски и рекламни права.

 

12.1 Alformed.com се задължава да спазва всички изисквания, установени в българското законодателство относно етикетирането, рекламата и продажбата на медицински изделия.

12.2 Всички графични материали, изображения и цялото съдържание на сайта е собственост на Алформед ЕООД. Използването им без изричното писмено разрешение е противозаконно.

12.3 Сайтът не носи отговорност за достоверноста и точноста  на материалите публикувани на сайта.

 

13. Промяна на условията.

 

13.1 Alformed.com запазва правото си да променя настоящите условия за ползване без предварително да предупреждава потребителите за това.

 

14. Alformed.com е собственост на Алформед ЕООД, адрес: с.Долец,обл.Силистра, ул:Първа No:6 телефон за контакти: 0899439898, ел. поща: info@alformed.com