Често Задавани Въпроси

Моля прочетете преди да ни изпратите запитване.

Често задавани въпроси

Какви са общите условия?
1. Цел на Общите условия. 1.1 Настоящите условия имат за цел да регулират отношенията между сайта и клиентите на фирменият каталог на alformed.com, както и нашите взаимни права и задължения. Ако вземете решение да пазарувате от този интернет магазин е желателно да се съгласите с общите условия за ползване. 1.2 Посещавайки сайта Alformed.com вие се съгласявате да спазвате следните "Условия за ползване". Ако не желаете да спазвате "Условията за ползване", моля не използвайте този сайт. 1.3 Сайтът Alformed.com е собственост на Алформед ЕООД. 1.4 Цените на всички артикули в сайта Alformed.com се калкулират единствено в български левове.
Как се осъществява доставката и плащането?
2.  Как се осъществява доставката и плащането? 2.1 Доставката се осъществява чрез куриер в рамките на 1-3 работни дни. Куриерската фирма с която работим е Еконт, взависимост от мястото за доставка. 2.2 Плащането се осъществява чрез наложен платеж при получаването на пратката. 2.3 Всички продукти могат да се поръчат и на телефона: тел.: +359 899439898 2.4 Условията за доставка и заплащане са същите както при поръчката през сайта. 2.5 Минаха няколко дена, а още не съм получил/получила пратката, защо? При подобни проблеми, незабавно се свържете с нас! Ние ще предприемем необходимите мерки за да решим проблема. 2.6 Каква е цената на доставката? Когато поръчката е на стойност над 100 лева доставката на продуктите е безплатна и вие заплащате единствено стойността на продуктите.
Условия за предоставяне на лични данни?
3. Условия за предоставяне на лични данни. 3.1 Регистрирайки се в сайта Alformed.com, клиентът трябва да предостави част от личните си данни, необходими за изпълнение на поръчката. 3.2 Данните , които клиента предоставя на Alformed.com: име, град, адрес, телефон и електронна поща. 3.3 Алформед ЕООД няма за цел да иска данни, които са защитени от Закона за Защита на Личните Данни. Alformed.com поема задължението, че предоставените лични данни, няма да бъдат публично обявявани или предоставяни на трети лица. Алформед ЕООД гарантира, че личните контакти на клиентите няма да бъдат използвани за злоупотреба или нежелани съобщения, които са извън дейността на търговеца. Алформед ЕООД носи отговорност пред закона за използване на личната информация на своите клиенти. 3.4 Потребителите не са длъжни да предоставят лична информация, но в такъв случай при поръчки от дистанционни разстояние, Alformed.com не сключва договор с потребителя и не носи отговорност за неустойки.
Условия за отказ от поръчка?
4. Условия за отказ на поръчка. 4.1 Всеки клиент на Alformed.com има право да откаже изпратена поръчка в следните случаи: A. Сгрешен наложен платеж. Б. Ако потребителя получи различни, или не е получил всички поръчани продукти. В. Ако потребителя получи продукти с дефекти, изтекъл срок на годност или отворена опаковка. 4.2 Клиента няма право да се откаже от поръчката в следните случаи: А. Ако е потвърдил поръчката и не съществува нито един от посочените в  4.1 случаи. Б. Ако потребителя сам е сгрешил избора на поръчаните продукти. В. Ако единствената причина за отказа е недоволството на клиента от положителните ефекти на продукта. Г. При появата на негативни ефекти от продукта, при условие, че са предизвикани от една от съставките и потребителя знае за непоносимостта си към нея или ако изрично е посочено консултирането с лекар и проявата на симптомите в противопоказанията , но потребителя е действал по свое усмотрение. 4.3 Връщането на поръчка може да се осъществи само, ако изпратените продуктите се върнат в добър търговски вид. 4.4 Ако отказът е по вина на Alformed.com,  разходите за връщане на поръчката се поемат от продавача. 4.5 Ако отказа е по вина на потребителя, и  Alformed.com е дал съгласието си , разходите са за сметка на купувача. 4.6 Всеки един отказ от поръчка може да се осъществи по телефона или чрез форма за контакт. 4.7 Отказ на поръчка може да се осъществи в рамките на месец от получаването на продуктите.
 

Изпратете Ни Запитване